Tankefeltterapi TFT-EFT

 

          

  Tankefeltterapeut

    

  Charlotte Lundegaard

    

  Depotvej 6, 4180 Sorø

    
  +45 57 82 08 36

 

  

Tag springet og helbred dig selv

 

Præstationsangst

Præstationsangst er noget de fleste af os kender alt for godt. Hvem har ikke været nervøs op til eksamen, idrætskonkurrencer, præstationer osv.? Verdens mest udbredte frygt er angsten for at tale i forsamlinger. Således har ca. 60% af alle mennesker ubehag ved at tale offentligt og ca. 40% har det så dårligt, at det er et problem.

 

TFT er velegnet til at bearbejde denne type angst. Hertil kommer at jeg lærer dig et værktøj, som du selv kan bruge, når du kommer under pres. Dette giver dig en unik mulighed for at styre dine egne præstationer på et hvilket som helst tidspunkt.

 

De fleste af os har nok prøvet at "klappen gik ned" i en eksamenssituation eller en anden form for blokering i situationer, hvor vi har været under pres for at skulle yde vores bedste. Ved kritiske tilfælde - eksamen, konkurrencer, salgsforhandlinger, kan en sådan blokering være katastrofal.

 

Med TFT kan problemet løses ved, at vedkommende lærer at udføre behandlingen selv, således at det finder sted, efter behov, før og under eksamen.

 

 

 

 

 

 
 

Note: Selv om TFT i kliniske forsøg har vist bemærkelses-værdige resultater er det en metode der fortsat befinder sig i udviklingsstadiet hvor der ikke findes videnskabelige beviser for at metoden virker. Tankefeltterapi er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.

 

Kilde: www.tankefeltterapi.info

 

 

 

 

 

tankefeltterapi.eu© 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.tankefeltterapi.eu