Tankefeltterapi TFT-EFT

 

          

  Tankefeltterapeut

    

  Charlotte Lundegaard

    

  Depotvej 6, 4180 Sorø

    
  +45 57 82 08 36

 

  

Tag springet og helbred dig selv

 

Behandlingsresultater

Her fortæller 2 af mine klienter om deres behandling:

 

1. case Knæsmerter 

Behandlingen fandt sted den 19/9 2008 + 28/9 2008

 

Generel beskrivelse af problemet:

Jeg faldt for 7 måneder siden over en høj flisekant på fortovet i forbindelse med en familietur til eksperimentariet i februar 2008.

Jeg har haft kraftige knæsmerter, som er behandlet med medicin og dermed faldet fra SUD 8 til 3 allerede inden denne behandling. Jeg er stoppet med medicin nu.

Smerter når jeg rejser og sætter mig. SUD 3

Smerter på indersiden af knæene som bliver værre ved lange gå ture. 3 som kan stige til 5-6 under gåture.

Smerter i højre knæskal hvis benet strækkes helt ud (overstrækkes). SUD 3

 

Beskrivelse af behandlingen:

Jeg fik en grundig og seriøs vejledning af behandlingen inden vi begyndte. Jeg skulle banke på bestemte punkter gentagende gange mens jeg sagde nogle sætninger, som havde forbindelse med faldet og smerterne.

Under første behandling sagde jeg sætningen: Selvom jeg har ondt i knæskallerne når jeg strækker dem ud så elsker og accepterer jeg mig selv. Jeg starter på SUD 3 i begge knæ. Efter behandling går det væk i venstre side og er faldet til 2 i højre side. Jeg laver GTL øjenøvelse og kan nu rejse og sætte mig uden smerter. Der er fortsat en spændthed som piner i knæskallen, den kommer ned på SUD 1 efter lidt mere behandling.

 

Under 2. behandling arbejder vi med den dag hvor jeg faldt og slog sit knæ. Vi løber hele forløbet igennem i slowmotion og banker for hver gang der er en ubehagelig følelse.

 

Resultat af behandlingen:

Jeg er overrasket over, hvor mange aspekter der var i forbindelse med at jeg faldt og slog mit knæ. Behandlingen har givet et positivt resultat. Det har givet mig en mærkbar bedring. Jeg kan sætte og rejse mig uden problemer nu, det er jeg meget glad for. SUD 3 til 0

Smerterne på indersiden af knæene er helt væk nu. Også ved gåture. SUD 3 til 0 (SUD 6 til 0 ved gåture)

Smerterne i venstre knaskal er helt væk. Den eneste smerte der er tilbage er i højre knæskal og den er kun på SUD 1 nu.

Den 9/11-08: Resultatet af de to behandlinger holder stadig. Smerten i højre knæskal som var på SUD 1 er helt væk nu.

20/8-10 Jeg er fortsat smertefri.

 

Skrevet af

Hanna Gori

 

 

2 Case Eksamensskræk

Datoer for behandling: 13/1+20/1+27/1-10

 

Generel beskrivelse af problemet:

Jeg var meget nervøs i forbindelse med skriftlig terminsprøve i matematik. Jeg var bange for at det ikke skulle gå godt og havde meget ondt i maven. Fra 0-10 havde jeg ondt i maven til et 5 tal. Ubehaget ved at svede kraftigt var på 5 og følelsen af at være utilfreds med mig selv og min egen præstation er på 9. Ubehaget starter allerede derhjemme og fortsætter til efter prøven.

Beskrivelse af behandlingen:

Jeg skal tænke på hvordan jeg havde det allerede hjemmefra den morgen jeg skulle til prøve. Jeg havde ondt i maven til 5 og Charlotte bankede på nogle punkter i ansigtet og på hånden. Jeg sagde forskellige sætninger og ubehaget i maven faldt efter noget tid og forsvandt til sidst helt. Følelsen af at være utilfreds med mig selv var på 9 og vi bankede igen og brugte sætninger til ubehaget faldt til 6 og til 4 for til sidst at forsvinde helt. Ubehaget ved at svede var forsvundet undervejs.

 

Resultat af behandlingen:

Jeg skulle “vende batterier” hver dag. Jeg brugte det også til at fjerne nervøsitet i andre situationer. Jeg er tit nervøs når jeg skal læse op i engelsk, og jeg prøvede at banke i timen og min nervøsitet forsvandt, og det var meget lettere at læse op.

Da jeg skulle spille fodboldkamp i weekenden blev jeg nervøs, som jeg nogle gange bliver. Så gav jeg mig til at banke og nervøsiteten forsvandt.

Jeg får det ikke længere dårligt nogle steder i min krop, når jeg tænker tilbage på terminsprøven. Mavepinen og angsten for ikke at gøre det godt nok er helt væk. Jeg har det helt fint ved tanken om at skulle til afgangsprøve i skriftlig matematik til foråret.

Skrevet af

Nicklas Rasmussen

 

Nicklas får 10 til folkeskolens afgangsprøve med højst pointtal i hele klassen.

 

 

 

 

 

tankefeltterapi.eu© 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.tankefeltterapi.eu