Tankefeltterapi TFT-EFT

 

          

  Tankefeltterapeut

    

  Charlotte Lundegaard

    

  Depotvej 6, 4180 Sorø

    
  +45 57 82 08 36

 

  

Tag springet og helbred dig selv

 

Afhængighed

Almindelige afhængigheder som kan behandles med tankefeltterapi er fx:

 

- Overspisning

- Sukker

- Chokolade

- Kaffe

- Neglebidning

- Shopping

- Rygning

- Alkohol

- Ludomani

- Stimulerende stoffer (heroin, kokain, ecstacy)

 

Hvis du får fysisk eller psykisk ubehag, når du skal undvære en substans, et objekt eller en aktivitet, så er det næsten sikkert, at du er afhængig af den. Det ser ud til, at den virkelige årsag til næsten alle afhængigheder er angst. Tages substansen fra en afhængig bruger, får brugeren næsten altid en form for angstreaktion. Derfor er det at stoppe med noget, som antagelig dæmper et bagvedliggende ubehag forbundet med enorm rædsel.

 

Afhængighed er således ikke bare en dårlig vane, men et angstdrevet behov for afspænding eller lindring af noget. Misbruget dækker den ubehagelige følelse, som vender tilbage, i det øjeblik misbrugeren ikke lige er i gang med sit misbrug. TFT behandling af frygten er nøglen til at komme af med sin afhængighed.

 

 

 

 
 
 
 

Note: Selv om TFT i kliniske forsøg har vist bemærkelses-værdige resultater er det en metode der fortsat befinder sig i udviklingsstadiet hvor der ikke findes videnskabelige beviser for at metoden virker. Tankefeltterapi er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.

 

Kilde: www.tankefeltterapi.info

 

 

 

 

 

tankefeltterapi.eu© 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.tankefeltterapi.eu