Tankefeltterapi TFT-EFT

 

          

  Tankefeltterapeut

    

  Charlotte Lundegaard

    

  Depotvej 6, 4180 Sorø

    
  +45 57 82 08 36

 

  

Tag springet og helbred dig selv

 

Angst

Ved behandling med TFT/EFT tager jeg udgangspunkt i, hvor angsten føles i kroppen. Mennesker der lider af angst ved oftest ikke hvorfor de har angst - de mærker bare symptomerne. Ofte fortæller de, at angsten er kommet som lyn fra en klar himmel, en dag de stod i supermarkedet eller en dag på kontoret. Angstanfaldene tiltager typisk og breder sig til mange facetter af deres hverdag.

 

Når mennesker bliver angste oplever de ofte en række fysiskt symptomer som hjertebanken, rystende hænder, nedsat hørelse, åndeløshed, rødmen, stærk varme eller kulde. Psykisk oplever de typisk, at angsten trækker dem væk fra virkeligheden og de bliver fraværende og næsten ude af stand til at kommunikere med omgivelserne. Angst udløses i visse tilfælde af længerevarende perioder af stress samt depression. Angst kan udmønte sig på flere forskellige måder:

 

Generel/diffus angst

En vedvarende følelse af angst uden nogen identificerbar grund. For mange mennesker er dette en meget skræmmende angstform, som også forårsager depression, dødsangst og selvmordstanker.

 

Præstationsangst

Stærk angst ved tanken om eksamener, interview, optræden, forestående præsentationer, sportspræstationer, tidsfrister o.l., men kan gælde alle typer opgaver.

 

Social angst

Stærkt ubehag i sociale situationer. Angst for familiesammenkomster, samvær med venner, forældremøder, frokost på jobbet, etc. fører ofte til, at den enkelte isolerer sig mere og mere. Dette er en ond cirkel hvor den tiltagende isolation i sig selv fører til endnu mere angst for samvær med andre.

 

Panikangst

Akut og alvorlig angst som kan være koblet til en bestemt situation, men som også kan optræde pludselig uden nogen synlig eller forståelig grund.

 

 
 
 
 
 

Note: Selv om TFT i kliniske forsøg har vist bemærkelses-værdige resultater er det en metode der fortsat befinder sig i udviklingsstadiet hvor der ikke findes videnskabelige beviser for at metoden virker. Tankefeltterapi er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.

 

Kilde: www.tankefeltterapi.info

 

 

 

 

 

tankefeltterapi.eu© 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.tankefeltterapi.eu