Tankefeltterapi TFT-EFT

 

          

  Tankefeltterapeut

    

  Charlotte Lundegaard

    

  Depotvej 6, 4180 Sorø

    
  +45 57 82 08 36

 

  

Tag springet og helbred dig selv

 

Depression

Depression er blandt tidens mest almindelige sygdomme. Antallet af mennesker der lider af depression stiger år for år, trods et stigende forbrug af antidepressive midler.

 

Tilstande af depression er kendetegnet af en følelse af kraftesløshed, modløshed, lavt selvværd, manglende energi, negativ livsindstilling, negativ indre dialog, negativitet i forhold til fremtiden, manglende livslyst og glæde osv.

 

Årsagen til depression har været debatteret i mange år. Rapporter fra mennesker med depression tyder på, at tilstanden kan udløses af en lang række forskellige forhold, og at man ofte ikke kan pege på enkelte specifikke udløsere. Synptomerne varierer også meget og med TFT behandling er det nødvendigt, at behandle en række forskellige følelsesmæssige forhold for at opnå en fuldstændig helbredelse eller en betydelig lindring af depressionen.

 

 

 

 

 
 

Note: Selv om TFT i kliniske forsøg har vist bemærkelses-værdige resultater er det en metode der fortsat befinder sig i udviklingsstadiet hvor der ikke findes videnskabelige beviser for at metoden virker. Tankefeltterapi er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.

 

Kilde: www.tankefeltterapi.info

 

 

 

 

 

tankefeltterapi.eu© 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.tankefeltterapi.eu