Tankefeltterapi TFT-EFT

 

          

  Tankefeltterapeut

    

  Charlotte Lundegaard

    

  Depotvej 6, 4180 Sorø

    
  +45 57 82 08 36

 

  

Tag springet og helbred dig selv

 

Læsevanskeligheder

Nogle børn har svært ved at lære at læse, og det tager mange år for dem at blive nogenlunde gode til det. Andre børn er testede ordblinde og har endnu større problemer. Hvis man har svært ved at læse følger der også ofte stave- og forståelsesproblemer med. Børnene oplever mange nederlag gennem deres skolegang. De ser og hører, at de fleste andre børn lærer meget hurtigere end dem selv.

 

Mange har problemer med selvværdet, fordi de føler sig dårligere end de andre børn og nogle har fået sårende kommentarer fra andre børn og voksne. Nogle børn får ikke rigtig lært at læse og har så også store problemer som voksne.

 

Både børn og voksne kan arbejde med deres læseproblemer gennem TFT og EFT. Man skal lære at behandle sig selv, og gentage behandlingen mange gange om dagen også under læsning. Man skal også sørge for at få behandlet de ubehagelige oplevelser, der kan ha´ været i forbindelse med at have indlæringsproblemer.

 

 

 

 

 

 
 

Note: Selv om TFT i kliniske forsøg har vist bemærkelses-værdige resultater er det en metode der fortsat befinder sig i udviklingsstadiet hvor der ikke findes videnskabelige beviser for at metoden virker. Tankefeltterapi er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.

 

 

 

 

 

 

tankefeltterapi.eu© 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.tankefeltterapi.eu